Σάμος

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Sms

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σάμο

Η πρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη της Σάμου και αποτελείται από τέσσερις δήμους του Βαθέως, του Καρλοβάσου, του Πυθαγορείου και του Μαραθόκαμπου.

Το νησί ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές αλλά όσοι είναι λάτρεις της νυχτερινής ζωής δεν θα απογοητευτούν καθότι συνδυάζει και τα δυο. Στο Βαθύ, το Καρλόβασι και το Πυθαγόρειο θα βρείτε περισσότερα μπαράκια ενώ στο υπόλοιπο νησί μπορείτε να απολαύσετε την ησυχία και τη φύση που προσδίδουν τα ορεινά γραφικά χωριά της Σάμου. Η Σάμος διαθέτει πολλές παραλίες ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Τη βόρεια πλευρά του νησιού προτιμούν οι λάτρεις του σερφ και συγκεκριμένα το χωριό Κοκκάρι. Για τις οικογένειες ιδανική επιλογή αποτελούν η Ψιλή Άμμος, τα Βοτσαλάκια και η Πλάκα. Επίσης οι καταρράκτες είναι ιδανικοί για κολύμπι. Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκόπιοτα κρασιά της Σάμου!

Η Σάμος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις εξής τοποθεσίες: Πειραιά, Καβάλα, Σύρο, Εύδηλο, Άγιο Κήρυκο, Καρλόβασι, Φούρνοι, Ρόδο, Λήμνο, Μυτιλήνη και Χίο μέσω των εταιρειών Nel Lines, AEGEON PELAGOS, Hellenic Seaways. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σάμος

  • Nel Lines
  • Meander
  • Erturk Lines

Σάμος Λιμάνια

Βαθύ, Σάμος - BTH
Καρλόβασι, Σάμος - KAR
Πυθαγόρειο, Σάμος - PYT

Ακτοπλοϊκά προς Σάμο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σάμο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Σάμου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σάμο εύκολα και άμεσα!