Ρόδος

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Rho

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ρόδο

Με 2.400 χρόνια ιστορίας και πολιτισμού που έχουν αφήσει τα αποτυπώματα τους σε όλο το νησί, με άψογη φυσική ομορφιά και μια μεγάλη ποικιλία τοπίων, με σύγχρονες υποδομές και με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η Ρόδος ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη! Η Ρόδος έχει γνωρίσει πολλούς πολιτισμούς, από τους αρχαίους Έλληνες, τους Ρωμαίους, τους Βυζαντινούς, από το Τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, από τους Οθωμανούς και τους Ιταλούς .Η Ρόδος συνδυάζει έναν μύθο, μια ιστορία, μια πολιτιστική κληρονομιά, ένα μωσαϊκό πολιτισμών και εικόνες από το χθες και το σήμερα. Είναι ένας τόπος συνάντησης των επιστημόνων, καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Η Ρόδος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Η Ρόδος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Αγαθονήσι, την Ανάφη, την Αστυπάλαια, τη Χάλκη, τη Χίο, το Διαφάνι, το Ηράκλειο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κάσο, το Καστελόριζο, τα Κατάπολα, την Κω, τη Λέρο, τη Λέσβο, τη Λήμνο, τους Λειψούς, τη Μήλο, τη Νάξο, τη Νίσυρο, τον Πανορμίτη, την Πάρο, την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σητεία, τη Σύμη, τη Θεσσαλονίκη, τα Θήρα (Σαντορίνη), την Τήλο, το Βαθύ Σάμου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Ρόδο είναι η Dodekanisos Seaways και η Blue Star Ferries. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ρόδος

  • Blue Star Ferries
  • Sky Marine Ferries
  • Sky Marine Ferries
  • Exas Shipping Service
  • Makri Travel
  • Sebeco Lines

Ρόδος Λιμάνια

Σκάλα Καμείρου, Ρόδος - SKR
Πόλη Ρόδου (Κύριο Λιμάνι), Ρόδος - RHOT

Ακτοπλοϊκά προς Ρόδο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ρόδο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ρόδου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ρόδο εύκολα και άμεσα!