Αστυπάλαια

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Jty

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια διακρίνεται ως ένα νησί που διαθέτει καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και μαγευτικές αμμουδιές. Οι παραλίες του νησιού είναι διασκορπισμένες σε όλη τη περίμετρο του νησιού. Μπορείτε να βρείτε στο νησί τόσο οργανωμένες παραλίες όσο και ερημικές. Δε θα πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε τη Μαλτεζάνα, τη Παχιά Άμμο, το Λιβάδι, το Τζανάκι και τα Καμινάκια, όπου είναι από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού. Πολλά είναι τα αξιοθέατα και οι τοποθεσίες που θα μπορούσατε να επισκεφθείτε στην Αστυπάλαια, όπως οι Ανεμόμυλοι που βρίσκονται στη Χώρα, το Κάστρο του Άγιου Ιωάννη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της. Για τους πιο εναλλακτικούς ταξιδιώτες, η Αστυπάλαια φημίζεται για τα τρία σπήλαια που διαθέτει, το σπήλαιο του Νέγρου στις Βάτσες, το σπήλαιο του Δράκου στο Βαθύ και τη σπηλιά της Παναγιάς της Πουλαριανής στην Ανάληψη.

Το λιμάνι της Αστυπάλαιας συνδέεται ακτοπλοϊκά μέσω του Πειραιά, καθώς και με την Αμοργό, τη Δονούσα, τη Κάλυμνο, τη Κω, τη Σύρο, τη Νάξο, τη Νίσυρο, τη Πάρο, τη Ρόδο, τη Τήλο και το Καστελόριζο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί το νησί της Αστυπάλαιας είναι η Blue Star Ferries.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Αστυπάλαια

  • Blue Star Ferries
  • Blue Star Ferries
  • ANE Kalymnou
  • Hellenic Seaways

Αστυπάλαια Λιμάνια

Αστυπάλαια - JTY

Ακτοπλοϊκά προς Αστυπάλαια

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Αστυπάλαια με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Αστυπάλαιας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Αστυπάλαια εύκολα και άμεσα!