Λειψοί

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Lip

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Λειψούς

Οι Λειψοί είναι ένα πολύ μικρό νησί που κυριαρχούν τα λευκά σπιτάκια με τα μπλε με καφέ παραθυρόφυλλα. Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στο νησί και ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές για όσους προτιμούν τη χαλάρωση, το περπάτημα και το κολύμπι σε παραλίες που δεν έχουν επηρεαστεί από το τουρισμό. Εάν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το νησί αξίζει μια εκδρομή στις γειτονικές νησίδες, όπου πραγματοποιούνται καθημερινά εκδρομές ,ιδιαίτερα στο Μακρονήσι που φημίζεται για τη σπηλιά του. Οι παραλίες του νησιού ποικίλουν, άλλες με άμμο άλλες με βότσαλο. Από τις πιο γνωστές παραλίες στους Λειψούς που βρίσκεται κοντά στη Χώρα είναι η Λιεντού με άμμο και καθαρά νερά. Ο Κάμπος επίσης κοντά στο κέντρο της Χώρας, αποτελεί μια ήρεμη, ανοργάνωτη παραλία με χαρακτηριστικό της τα διάφανα νερά της.

Οι Λειψοί συνδέονται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Οι Λειψοί έχουν επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Κάλυμνο, τη Λέρο, τη Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Κω. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Σύμη είναι η Blue Star Ferries και η Dodekanisos Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Λειψοί

  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries
  • ANE Kalymnou
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Λειψοί Λιμάνια

Λειψοί - LIP

Ακτοπλοϊκά προς Λειψούς

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Λειψούς με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι των Λειψών από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Λειψούς εύκολα και άμεσα!