Πάτμος

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Pms

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Πάτμο

Η Πάτμος αποτελεί θρησκευτικό κέντρο με παγκόσμιο ενδιαφέρον λόγω του Σπηλαίου της Αποκάλυψης και τη Μονή της Πάτμου, γι αυτό πολλοί ξέρουν το νησί και ως « Τα Ιεροσόλυμα του Αιγαίου». Πέρα από αυτό όμως η Πάτμος έχει χαρακτηριστεί και ως το πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης γι αυτό μην αμελήσετε τις βόλτες σας στη γραφική Χώρα του νησιού. Το νησί διαθέτει περίπου 20 παραλίες που μπορεί να επιλέξει κανείς ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Παραλίες είτε αμμώδης είτε με χρωματιστά ή άσπρα βότσαλα. Η Πέτρα, το Λιβάδι, το Αγριολίβαδο και ο Κάμπος είναι μερικές από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες της Πάτμου. Επίσης η Διακοφτή και η Ψιλή Άμμος αποτελούν δύο από τις καλύτερες παραλίες του νησιού οι οποίες θεωρούνται και παραλίες γυμνιστών.

Η Πάτμος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις εξής τοποθεσίες: Πειραιά, Ρόδο, Λέρο, Σύμη, Κω, Κάλυμνο, Λειψοί και Σύρο μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Πάτμος

  • Blue Star Ferries
  • Blue Star Ferries
  • ANE Kalymnou
  • Dodekanisos Seaways
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Πάτμος Λιμάνια

Πάτμος - PMS

Ακτοπλοϊκά προς Πάτμο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Πάτμο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Πάτμου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Πάτμο εύκολα και άμεσα!