Θεσσαλονίκη

Ferry Map: Skg

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται μερικά από τα πιο σπουδαία αξιοθέατα και μνημεία, έχοντας αξιόλογα μνημεία της αρχαίας και της βυζαντινής εποχής. Το πιο γνωστό μνημείο του νησιού θεωρείται ο Λευκός Πύργος που αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Η Αψίδα του Γαλέριου, η εκκλησία του Αγ. Δημητρίου είναι επίσης από τα σημαντικά μνημεία που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Όσοι αγαπούν τις επισκέψεις σε μουσεία, στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τρία από τα σημαντικότερα μουσεία που αξίζει να επισκεφτείτε: Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης , το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης αλλά και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας. Το καλοκαίρι όμως η παραμονή σας στη πόλη της Θεσσαλονίκης δε μπορεί να μη συνδυαστεί με την επίσκεψή σας στις κοντινές παραλίες της πόλης. Η Περαία, η Επανομή, η Αγία Τριάδα και η παραλία της Ασπροβάλτας είναι απ τις παραλίες που αξίζει να επισκεφτείτε.

Η Θεσσαλονίκη έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Μύρινα, Βαθύ, Χίος, Μυτιλήνη, μέσω της εταιρείας Nel Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Θεσσαλονίκη

  • Nel Lines
  • Blue Star Ferries

Θεσσαλονίκη Λιμάνια

Θεσσαλονίκη - SKG

Ακτοπλοϊκά προς Θεσσαλονίκη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Θεσσαλονίκη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Θεσσαλονίκη εύκολα και άμεσα!