Νίσυρος

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Nis

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Νίσυρο

Η πρωτεύουσα και λιμάνι της Νισύρου είναι το Μανδράκι, ένας παραδοσιακός οικισμός με κατάλευκα σπιτάκια και νησιωτικά σοκάκια. Βασικό αξιοθέατο του νησιού αποτελεί το ηφαίστειο της Νισύρου το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας στο νησί. Παράλληλα μπορείτε να επισκεφτείτε το Κάστρο του νησιού, το μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιανής, τα Ξωκλήσια της Ευαγγελίστριας, του Σταυρού και της Παναγιάς Κυράς, του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου αλλά και τα αρχαία ερείπια στο Άργος. Το νησί δεν διαθέτει πολλές παραλίες, αυτές όμως που ξεχωρίζουν είναι οι Λυές, οι οποίες είναι 3-4 διαδοχικές παραλίες με σκούρο βότσαλο, η Αγία Ειρήνη, οι Χοχλάκοι και το Αυλάκι. Η Παχιά Άμμος ίσως η ομορφότερη παραλία του νησιού η οποία είναι κάπως απομονωμένη και δεν είναι προσβάσιμη με κάποιο μεταφορικό αλλά μόνο περπατώντας περίπου 10 λεπτά από το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτή.

Η Νίσυρος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Η Νίσυρος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αστυπάλαια, τη Χάλκη, τη Κάλυμνο, το Καστελόριζο, τη Κω, τη Νάξο, τη Πάρο, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Τήλο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Νίσυρο είναι η Blue Star Ferries και η Dodekanisos Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Νίσυρος

  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Νίσυρος Λιμάνια

Νίσυρος - NIS

Ακτοπλοϊκά προς Νίσυρο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Νίσυρο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Νίσυρου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Νίσυρο εύκολα και άμεσα!