Τήλος

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Thl

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Τήλο

Η Τήλος αποτελείται από δυο οικισμούς, τα Λιβάδια που αποτελεί και το λιμάνι του νησιού και το Μεγάλο Χωριό που αποτελεί τη πρωτεύουσα του νησιού. Ως ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά των Δωδεκανήσων, εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας στο νησί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε την ηρεμία, θα γευτείτε τις φυσικές ομορφιές του νησιού και θα χαλαρώσετε επωφελούμενοι από τα κρυστάλλινα νερά που διαθέτουν οι πανέμορφες παραλίες της. Το κάστρο των ιπποτών, το σπήλαιο του Χαρκαδιού, το Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα καθώς και πολλά άλλα είναι από τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε στο νησί. Στη Τήλο υπάρχουν αρκετές παραλίες, άλλες με άμμο άλλες με βότσαλα και οι περισσότερες είναι οργανωμένες και προσβάσιμες εύκολα. Η παραλία της Έριστου είναι από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!

Η Τήλος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Η Τήλος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Κω, τη Κάλυμνο, τη Νίσυρο, τη Ρόδο, τη Σύμη, την Αστυπάλαια, τη Χάλκη και το Καστελόριζο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Τήλο είναι η Blue Star Ferries και η Dodekanisos Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Τήλος

  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Τήλος Λιμάνια

Τήλος - THL

Ακτοπλοϊκά προς Τήλο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Τήλο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Τήλου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Τήλο εύκολα και άμεσα!