Χίος

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Chi

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Χίο

Η Χίος αποτελεί έναν δημοφιλή πασχαλινό και καλοκαιρινό ταξιδιωτικό προορισμό. Το πασχαλινό έθιμο του ρουκετοπόλεμου στον Βροντάδο έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό ενώ το καλοκαίρι ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τα πολυάριθμα αξιοθέατα της Χίου όπως το Κάστρο της Χίου και το Λαογραφικό Μουσείο και να κολυμπήσει στις πεντακάθαρες παραλίες του νησιού, όπως στα περίφημα Μαύρα Βόλια με τις ηφαιστειογενείς πέτρες , στον κοσμοπολίτικο Καρφά, στην αμμώδη παραλία της Κώμης με την έντονη νυχτερινή ζωή και στην οργανωμένη παραλία της Αγίας Φωτιάς με τα μεγάλα βότσαλα και τα κρυστάλλινα νερά.

Το κύριο λιμάνι της Χίου συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι του Πειραιά και της Μυτιλήνης μέσω των εταιριών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, και με την Θεσσαλονίκη, την Λήμνο και το Βαθύ της Σάμου μέσω της NEL Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24. Το λιμάνι της Χίου έχει σύνδεση επίσης με τον Άγιο Κήρυκο, το Καρλόβασι, την Καβάλα, τα Ψαρά και την Ρόδο. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Χίο πληθαίνουν κατα την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Χίος

  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Nel Lines
  • Blue Star Ferries
  • Silogos Filoi Oinoysson
  • Erturk Lines
  • Turyol

Χίος Λιμάνια

Μεστά, Χίος - MHI

Ακτοπλοϊκά προς Χίο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Χίο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Χίου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Χίο εύκολα και άμεσα!