Μύκονος

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Jmk

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Μύκονο

Η Μύκονος είναι ένα γνωστό κοσμοπολίτικο νησί, ένας πραγματικός παράδεισος στην καρδιά των Κυκλάδων. Μία από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιού είναι η Αλευκάντρα ή "Μικρή Βενετία", μία συνοικία του 18ου αιώνα, που κυριαρχείται από αρχοντικά μεγάλα καπετανόσπιτα με πολύχρωμα μπαλκόνια και κομψά παράθυρα. Μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι ο Ορνός, η Ψαρρού, ο Πλατύς Γιαλός, κ.α. Επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής, το Δημαρχείο και το κάστρο που βρίσκονται πάνω από το λιμάνι, το Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και Ναυτικό Μουσείο του νησιού. Ο πιο γνωστός εμπορικός δρόμος είναι τα Ματογιάννια, γεμάτο με όμορφα καφέ και κομψά εστιατόρια.

Η Μύκονος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Λαυρίου, του Πειραιά και της Ραφήνας. Η Μύκονος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αιγιάλη, τον Αγ. Κύρικο, την Ανάφη, την Άνδρο, τη Δονούσα, τον Εύδηλο, τη Φολέγανδρο, τους Φούρνους, το Ηράκλειο, την Ίο, την Ηρακλειά, το Καρλόβασι Σάμου, την Κέα, την Κίμωλο, το Κουφονήσι, την Κύθνο, τη Μήλο, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σχοινούσα, τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Σίκινο, τη Σύρο, τη Θήρα, τη Θηρασιά, την Τήνο, το Βαθύ Σάμου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Μύκονο είναι η Blue Star Ferries, η Golden Star Ferries, η Fast Ferries, η Sea Jets και η Hellenic Seaways. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύτημα Ακτοπλοικών κρατήσεων της travelplanet24. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Mύκονο πληθαίνουν κατά την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Μύκονος

  • Blue Star Ferries
  • Golden Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Sea Jets
  • Fast Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Seajets
  • Golden Star Ferries
  • Fast Ferries

Μύκονος Λιμάνια

Μύκονος - JMK

Ακτοπλοϊκά προς Μύκονο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Μύκονο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Μυκόνου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Μύκονο εύκολα και άμεσα!