Λέσβος (Μυτιλήνη)

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Les

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Μυτιλήνη

Αποτελεί ίσως τον πιο δημοφιλή προορισμό για θρησκευτικό τουρισμό (μετά την Τήνο) καθώς εκεί βρίσκονται τα μοναστήρια του Αγίου Ραφαήλ και Ταξιάρχη Μανταμάδου, που συγκεντρώνουν πλήθος πιστών από όλη την Ελλάδα. Κατά την επίσκεψη σας στο νησί της Λέσβου, μην αμελήσετε να περιηγηθείτε στο περίφημο Απολιθωμένο Δάσος και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σίγρι καθώς και να κάνετε μια βόλτα στον τουριστικό Μόλυβο με το κάστρο να δεσπόζει πάνω από το χωριό. Αν είστε λάτρης της κολύμβησης, η Λέσβος διαθέτει πλήθος παραλιών με πεντακάθαρα κρύα νερά. Ο Άγιος Ισίδωρος στο Πλωμάρι, τα Βατερά, η παραλία στην Ερεσσό και το Τάρτι προσελκύουν πλήθος τουριστών και ντόπιων. Φυσικά, μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε την διαμονή σας στη Λέσβο με ένα ποτήρι ούζο, για το οποίο είναι ξακουστό το νησί.

H Μυτιλήνη συνδέεται με την Αθήνα από το λιμάνι του Πειραιά. Στην Μυτιλήνη μπορείτε επίσης να μεταβείτε από τον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, την Χίο, την Σάμο, την Καβάλα, την Λήμνο, την Ρόδο και την Θεσσαλονίκη. Στην Μυτιλήνη μπορείτε να ταξιδέψετε με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways Blue Star Ferries και NEL Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Μυτιλήνη πληθαίνουν κατα την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Λέσβος (Μυτιλήνη)

  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Nel Lines
  • Blue Star Ferries
  • Turyol
  • Erturk Lines
  • Jalem Tur

Λέσβος (Μυτιλήνη) Λιμάνια

Σίγρι, Λέσβος - SIG

Ακτοπλοϊκά προς Μυτιλήνη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Μυτιλήνη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Μυτιλήνης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Μυτιλήνη εύκολα και άμεσα!