Ικαρία

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Ika

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ικαρία

Ο περισσότερος κόσμος επισκέφτεται την Ικαρία κατά την περίοδο του καλοκαιριού, για να παρακολουθήσει από κοντά τα περίφημα ικαριώτικα πανηγύρια με τη ζωντανή μουσική και το ξακουστό ικαριώτικο κρασί. Πέρα όμως από τα πανηγύρια, η Ικαρία διαθέτει πληθώρα αξιοθεάτων όπως τα αρχαιολογικά μουσεία του Αγίου Κηρύκου και του Κάμπου, τα λαογραφικά μουσεία Αγίου Πολυκάρπου και Περδικίου και τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Η Ικαρία διαθέτει από τις πιο ξακουστές παραλίες του Αιγαίου που προσελκύουν πλήθος κόσμου όπως η παραλία Αρμενιστής, η Μεσακτή και οι ξακουστές Σεϋχέλλες με τα σμαραγδένια νερά που θυμίζουν εξωτικό τοπίο.

Η Ικαρία διαθέτει δύο λιμάνια, τον Εύδηλο και τον Άγιο Κήρυκο. Συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Στην Ικαρία μπορείτε επίσης να μεταβείτε από την Χίο, τους Φούρνους, το Καρλόβασι Σάμου, την Καβάλα, την Μυτιλήνη, την Λήμνο, την Μύκονο και την Σύρο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν την Ικαρία με τα υπόλοιπη Ελλάδα είναι η NEL Lines και η Hellenic Seaways. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Ικαρία πληθαίνουν κατα την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ικαρία

  • Nel Lines

Ικαρία Λιμάνια

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία - AGK
Εύδηλος, Ικαρία - EYD

Ακτοπλοϊκά προς Ικαρία

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ικαρία με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ικαρίας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ικαρία εύκολα και άμεσα!