Λήμνος

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Lmn

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Λήμνο

Θεωρείται ιδανικός προορισμός για οικογένειες, αλλά και για όσους επιθυμούν άνετη διαμονή σ' ένα γαλήνιο περιβάλλον που δεν έχει αγγίξει ο μαζικός τουρισμός. Η παραλία Πλατύ βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τη Μύρινα, και θεωρείται μια από τις ομορφότερες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, λόγω της ψιλής άμμου της και των καθαρών νερών της. Από την παραλία αυτή,οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στα ιστορικά μνημεία και τα κέντρα διασκέδασης στη Μύρινα. Μπορείτε επίσης να εξερευνήστε και τις παραλίες Ρωμαϊκό Γιαλό και Ρηχά Νερά, οι οποίες είναι οργανωμένες και διαθέτουν εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ. Για αυτούς που προτιμάνε ένα ήσυχο μέρος, επισκεφτείτε την παραλία του Αυλώνα, η οποία βρίσκεται βόρεια της . Ακόμη πιο βόρεια του νησιού, θα συναντήστε την παραλία Γομάτι, μια ήσυχη τοποθεσία με αμμόλοφους και δροσερά νερά.

Η Λήμνος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις εξης τοποθεσίες: Λαύριο , Καβάλα, Αγ. Ευστράτιος, Αγ. Κήρυκος, Χίο, Ικαρία, Καρλόβασι(Σάμος), Μυτιλήνη, Ψαρά, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Βαθύ(Σάμος), μέσω της εταιρείας Nel Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Λήμνος

  • Nel Lines
  • Hellenic Seaways
  • Seajets

Λήμνος Λιμάνια

Λήμνος - LMN

Ακτοπλοϊκά προς Λήμνο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Λήμνο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Λήμνου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Λήμνο εύκολα και άμεσα!