Χάλκη

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Chl

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Χάλκη

Το μαγευτικό νησάκι της Χάλκης βρίσκεται μόλις λίγα μίλια από τη Ρόδο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήρεμες διακοπές καθότι δεν είναι πλημμυρισμένο από τουρίστες και τηρούνται ακόμη οι παραδόσεις. Στο νησί δε θα βρείτε ούτε νυχτερινά μαγαζιά, ούτε θαλάσσιες δραστηριότητες καθώς και ελάχιστα αυτοκίνητα! Ο Εμποριός είναι το λιμάνι και η πρωτεύουσα του νησιού. Οι βασικές παραλίες του νησιού είναι η Φτενάγια, τα Κάνια και ο Πόνταμος και μπορείτε εύκολα να τις προσεγγίσετε με τα πόδια, αφού οι αποστάσεις είναι πολύ κοντινές. Οι παραλίες του νησιού χαρακτηρίζονται για τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά τους αλλά και για την χρυσή άμμο τους. Μερικά από τα αξιοθέατα της Χάλκης που αξίζει να δείτε κατά την επίσκεψή σας στο νησί είναι το Αρχαίο ενετικό κάστρο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Μοναστήρι του Σταυρού κ.α.

Η Χάλκη συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Η Σύμη έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Ηράκλειο, τη Σητεία, τη Κάσο, τη Κάρπαθο, τη Ρόδο, τη Κάλυμνο, τη Κω, τη Νίσυρο, τη Τήλο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, το Διαφάνι και την Ανάφη. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Σύμη είναι η Aegeon Pelagos και η Dodekanisos Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Χάλκη

  • Aegeon Pelagos
  • Dodekanisos Seaways
  • ALKO Ferries
  • Dodekanisos Seaways
  • Nissos Chalki

Χάλκη Λιμάνια

Χάλκη - CHL

Ακτοπλοϊκά προς Χάλκη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Χάλκη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Χάλκης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Χάλκη εύκολα και άμεσα!