Φούρνοι

Ευρύτερη περιοχή: Βόρειο Αιγαίο

Ferry Map: Fou

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Φούρνους

Το μόνο κατοικημένο νησάκι είναι οι Φούρνοι, το οποίο πραγματικά σε ταξιδεύει καθώς όταν επισκεφτείς το νησί ξεχνάς όλες τις έγνοιες των μεγαλουπόλεων. Στους Φούρνους θα βρείτε ήσυχες και ερημικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν κάποιες παραλίες που είναι κοντά στο λιμάνι αλλά και άλλες που είναι πιο απομακρυσμένες και μπορείτε να μεταβείτε με κάποιο καΐκι. Στο νησί μπορείτε απολαύσετε μοναδικές θαλασσινές συνταγές καθώς να πιείτε το ποτό σας στο λίγα μπαράκια που υπάρχουν.

Οι Φούρνοι συνδέονται ακτοπλοϊκώς με : Πειραιά, Καβάλα, Σύρο, Εύδηλο, Άγιο Κήρυκο, Λήμνο, Μυτιλήνη, Βαθύ, Καρλόβασι και Μύκονο μέσω της εταιρείας AEGEON PELAGOS.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Φούρνοι

  • Dodekanisos Seaways
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Φούρνοι Λιμάνια

Φούρνοι - FOU

Ακτοπλοϊκά προς Φούρνους

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Φούρνους με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι των Φούρνων από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Φούρνους εύκολα και άμεσα!