Σητεία

Ferry Map: Jsh

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά από/για Σητεία

Η Σητεία αν και έχει δεχτεί έντονο τουρισμό και ανάπτυξη καταφέρνει να διατηρεί αναλλοίωτες τις φυσικές ομορφιές ,την ησυχία και τη γαλήνη του νησιού. Αντιθετικά στοιχεία όπως τα ψηλά βουνά, οι κοιλάδες, τα σπήλαια ,οι αμμώδης παραλίες είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νησί ως ένα Μεσογειακό με στοιχεία Αφρικάνικου τοπίου. Όπου και αν περπατήσετε στο νησί θα βρείτε κάποιο μαγευτικό γιαλό, παραλίες με χρυσή άμμο, κάποιο πιο απομονωμένο ορμίσκο, αλλά και οργανωμένες παραλίες όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας , να κάνετε θαλάσσια σπορ στα πεντακάθαρα νερά. Οι παραλίες του Ξερόκαμπου είναι από τις πιο φημισμένες καθότι εκεί μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών παραλίες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Μη παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα μέσα στη παλιά πόλη με τα γραφικά σπιτάκια με τις παραδοσιακές αυλές αλλά και να επισκεφτείτε το Κάστρο της Καζάρμα.

Η Σητεία έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιάς, Κάρπαθος, Κάσος, Ηράκλειο, Μήλο, Σαντορίνη, Ρόδο, Χάλκη μέσω της Aegeon Pelagos. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σητεία

  • Aegeon Pelagos
  • Kasos Princess

Σητεία Λιμάνια

Σητεία, Κρήτη - JSH

Ακτοπλοϊκά προς Σητεία

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σητεία με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Σητείας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σητεία εύκολα και άμεσα!