Ανάφη

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Ana

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ανάφη

Η Χώρα αποτελεί και τη πρωτεύουσα του νησιού. Η Ανάφη χαρακτηρίζεται για τα λευκά σπίτια , τα πλακόστρωτα σοκάκια , και ότι έχει απομείνει από το Βενετσιάνικο Κάστρο. Αν και το νησί δεν έχει αξιοποιηθεί τόσο τουριστικά, μπορεί κανείς να συνδυάσει τα πάντα με άνεση. Όσοι προτιμούν τη πεζοπορία το νησί ενδείκνυται καθότι μπορούν να απολαύσουν μοναδικούς περιπάτους στη φύση. Επίσης η Ανάφη αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της αναρρίχησης. Οι παραλίες της Ανάφης δεν είναι οργανωμένες ούτε όλες με αμμουδιά. Τα νερά τους όμως είναι πεντακάθαρα, διαθέτουν μια άγρια ομορφιά και μπορείς απλά να χαλαρώσεις καθότι δεν είναι πλημμυρισμένες από κόσμο. Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε την παραλία του Αγίου Νικολάου, το Κλεισίδι και το Κατσούνι όπου αποτελούν τις αμμουδερές παραλίες του νησιού. Βόρεια του νησιού θα βρείτε βραχώδεις παραλίες όπως τη Χάλαρα, τη Βρύση και το Λιβόσκοπο, οι οποίες προσφέρονται για ψάρεμα, ψαροντούφεκο αλλά είναι προσβάσιμες μόνο μέσω σκάφους ή των μονοπατιών.

Η Ανάφη έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιάς, Σαντορίνη, Κάρπαθος, Κάσος, Χάλκη, Σύρος, Ίος, Πάρος, Νάξος, Φολέγανδρος, Σίκινος κ.α. μέσω των εταιριών Blue Star Ferries , Aegeon Pelagos και Lane Lines.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ανάφη

  • Aegeon Pelagos
  • Lane Lines
  • Seajets
  • Maistros Santorini

Ανάφη Λιμάνια

Ανάφη - ANA

Ακτοπλοϊκά προς Ανάφη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ανάφη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ανάφης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ανάφη εύκολα και άμεσα!