Κάσος

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Ksj

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κάσο

Η Κάσος είναι ένα ήσυχο νησί που δεν την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα ο τουρισμός. Όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί το νησί θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να ανακαλύψει τις ομορφιές του νησιού με τους δικούς του ρυθμούς. Στην Κάσο υπάρχουν πολλές παλιές εκκλησίες, σπηλιές , φυσική ομορφιά που ο καθένας μπορεί να γευτεί με την επίσκεψη του στο νησί. Η Κάσος αποτελείται από πέντε οικισμούς το Φρυ, την Αγία Μαρίνα, το Αρβανιτοχώρι, το Πόλι και τη Παναγία που απαρτίζουν το δήμο της Κάσου. Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Φρυ καθώς και το λιμάνι του νησιού, όπου μπορείτε να απολαύσετε και τα μπάνια σας γύρω απ το λιμάνι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Κάσο θα βρείτε παραλίες που θα ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας αφού είναι γεμάτη από παραλίες κάθε είδους. Στη βόρεια πλευρά του νησιού θα βρείτε τις παραλίες Εμποριός, Κοφτερή, Άμμουα, Κατάρτι και Ανιπέρατος. Και στη Νότια πλευρά θα βρείτε τις παραλίες Έλατρος, Αυλάκι και Χοχλακιά όπου η πρόσβαση γίνεται μόνο με κάποιο καΐκι.

Η Κάσος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Σαντορίνη, Ανάφη, Κάρπαθο, Ρόδο, Χάλκη, Θήρα, Ηράκλειο, Σητεία, Μήλο και Διαφάνι μέσω της εταιρείας Aegeon Pelagos και ANEK Lines.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Κάσος

  • Aegeon Pelagos
  • Hellenic Seaways
  • Kasos Princess

Κάσος Λιμάνια

Κάσος - KSJ

Ακτοπλοϊκά προς Κάσο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κάσο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Κάσου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Κάσο εύκολα και άμεσα!