Καστελόριζο

Ευρύτερη περιοχή: Δωδεκάνησα

Ferry Map: Kaz

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Καστελόριζο

Το Καστελόριζο διαθέτει ένα μόνο οικισμό που αποτελεί το λιμάνι και τη πρωτεύουσα του Καστελόριζου. Το Καστελόριζο είναι ιδανικός προορισμός για ήρεμες διακοπές καθότι δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα απ το τουρισμό. Έπειτα από την ταινία Mediterraneo που γυρίστηκε στο νησί έχει προσελκύσει αρκετούς Ιταλούς τουρίστες. Όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί το νησί θα μαγευτεί από τους εκπληκτικούς χρωματισμούς της Γαλάζιας Σπηλιάς που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε. Το Φρούριο των Ιπποτών και το Παλαιόκαστρο ανεπηρέαστα από το πέρασμα των χρόνων είναι απ΄τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού. Στο νησί δεν υπάρχουν παραλίες παρά μόνο μια το Μανδράκι, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε το σπήλαιο της Φωκιάλης (ή Παράστα) με καΐκι και να κολυμπήσετε εκεί. Επίσης μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας στα βραχάκια στο λιμάνι.

Το Καστελόριζο έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο, μέσω της εταιρείας Blue Star Ferries.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Καστελόριζο

  • Blue Star Ferries
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
  • Sky Marine Ferries
  • Silogos Filoi Oinoysson
  • Hellenic Seaways
  • Dodekanisos Seaways

Καστελόριζο Λιμάνια

Καστελόριζο - KAZ

Ακτοπλοϊκά προς Καστελόριζο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Καστελόριζο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Καστελόριζου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Καστελόριζο εύκολα και άμεσα!