Άνδρος

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: And

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Άνδρο

Αν θέλετε να επισκεφθείτε την Άνδρο μην παραλείψετε να δείτε από κοντά την περίφημη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής και την Μονή Παναχράντου. Το Πάνω Κάστρο στέκει επιβλητικό σε υψόμετρο 600 μέτρων χαρίζοντας στον επισκέπτη μια εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Τέλος, μιας και η Άνδρος είναι ένας κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός, μπορείτε να κολυμπήσετε στις πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες της. Το Καμινάκι είναι μια αμμουδερή παραλία στη δυτική ακτή του νησιού, Ο Φελλός μια ιδανική παραλία που συνδιάζει κολύμπι και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής και η Χρυσή Άμμος μια οργανωμένη παραλία με ψιλή άμμο στην περιοχή Κυπρί.

Το λιμάνι της Άνδρου συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Λαυρίου και της Ραφήνας και με τις Κυκλάδες (Κέα, Κίμωλος, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Σέριφος, Σίφνος, Σύρος, Τήνος). Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί της Άνδρου είναι οι Fast Ferries, Golden Star Ferries και η NEL Lines. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Άνδρο πληθαίνουν κατα την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.


Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Άνδρος

  • Golden Star Ferries
  • Fast Ferries
  • Nel Lines
  • Golden Star Ferries
  • Seajets
  • Fast Ferries

Άνδρος Λιμάνια

Άνδρος - AND

Ακτοπλοϊκά προς Άνδρο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Άνδρο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Άνδρου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Άνδρο εύκολα και άμεσα!