Σκόπελος

Ευρύτερη περιοχή: Σποράδες

Ferry Map: Sko

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σκόπελο

Παρότι είναι λιγότερο τουριστικό νησί από τη γειτονική Σκιάθο, εντούτοις η Σκόπελος διαθέτει αξιόλογες τουριστικές υποδομές. Χαρακτηριστικό του νησιού η πλούσια βλάστηση, είναι δε χαρακτηρτισμένο ως το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου. Η Χώρα της Σκοπέλου είναι χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακός οικισμός, ενώ σε όλο το νησί συναντά κανείς όμορφα ξωκλήσια, εκκλησίες και μοναστήρια. Οι παραλίες του νησιού είναι “πνιγμένες” στο πράσινο! Οι πιο γνωστές παραλίες είναι η σχεδόν εξωτική Μηλιά με τη θέα στο μικρό νησάκι της Δασιάς, η κοντινή Καστάνη που έγινε διάσημη από τα γυρίσματα της ταινίας Mamma Mia, το Λιμνονάρι και ο Στάφυλος, το Βελανιό με τους γυμνιστές και ο Πάνορμος με τα χρυσαφένια νερά!

Η Σκόπελος, όπως και οι υπόλοιπες Βόρειες Σποράδες, συνδέονται ακτοπλοϊκά με τον Βόλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία, αλλά και ιπτάμενα δελφίνια των εταιριών ΑΝΕΣ, Aegean Flying Dolphins και Hellenic Seaways. Η Σκόπελος διαθέτει 2 κύρια λιμάνια, που είναι το κυρίως λιμάνι της Σκοπέλου και η Γλώσσα που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις κακοκαιρίας. Επιπλέον, η Σκόπελος συνδέεται με την Κύμη, την Σκιάθο, την Αλόνησσο και την Σκύρο.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σκόπελος

  • Hellenic Seaways
  • ANES Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • Aqua Maria
  • ANES Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • Magic Sea Ferries

Σκόπελος Λιμάνια

Γλώσσα, Σκόπελος - GLO
Αγνώντας, Σκόπελος - ANS
Χώρα Σκοπέλου (Κύριο Λιμάνι), Σκόπελος - SKOT

Ακτοπλοϊκά προς Σκόπελο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σκόπελο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Σκοπέλου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σκόπελο εύκολα και άμεσα!