Αγ.Ευστράτιος

Ferry Map: Aes

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αγ.Ευστράτιο

Ο Άγιος Ευστράτιος είναι κατάλληλος προορισμός για ήσυχες διακοπές και χαλάρωση. Χαρακτηρίζεται από μοναδική φυσική ομορφιά καθώς οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες εξασφαλίζουν μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και οι λόφοι και ρεματιές γεμάτοι βελανιδιές, φτάνουν ως την ακτή. Διαθέτει πολλά αξιοθέατα όπως το Σπήλαιο Αγίου Ευστρατίου όπου το εσωτερικό του θυμίζει εκκλησάκι με θυμιατά και εικόνες, την Εκκλησία Αγίου Βασιλείου που αποτελεί το σπουδαιότερο μεταβυζαντινό μνημείο του νησιού και τις Θαλάσσιες Σπηλιές οι πιο γνωστές από τις οποίες είναι η Τρύπια σπηλιά και η σπηλιά της Φώκιας.

Ο Αγιος Ευστράτιος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια του Λαυρίου, της Καβάλας, των Ψαρρών και της Μύρηνας (Λήμνος) μέσω της εταιρείας Νel Lines.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Αγ.Ευστράτιος

  • Nel Lines
  • Hellenic Seaways

Αγ.Ευστράτιος Λιμάνια

Άγιος Ευστράτιος - AES

Αγ.Ευστράτιος Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Αγ.Ευστράτιο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Αγ.Ευστράτιο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια του Αγ.Ευστράτιου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Αγ.Ευστράτιο εύκολα και άμεσα!