Δονούσα

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Don

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Δονούσα

Η Δονούσα αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για ήρεμες και γαλήνιες διακοπές. Ο Σταυρός ή ο Κάμπος όπως αποκαλείται από τους κατοίκους του νησιού αποτελεί το μεγαλύτερο χωρίο καθώς και το λιμάνι του νησιού. Γραφικός οικισμός με έντονα κυκλαδίτικα στοιχεία που γοητεύει όποιον αποφασίσει να επισκεφτεί το νησί. Οι παραλίες τις Δονούσας χαρακτηρίζονται για τα κοφτερά βράχια, τα καταγάλανα νερά και τη λευκή αμμουδιά τους. Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε τη παράλια του Κέδρου, η οποία βρίσκετε περίπου 1χλμ από το λιμάνι. Τα νερά είναι καθαρά και μπορείτε με μια μάσκα να δείτε ότι έχει απομείνει από το βυθισμένο γερμανικό πλοίο λίγα μέτρα από την παραλία.

Η Δονούσα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με : το Πειραιά, την Αμοργό, την Αστυπάλαια, τη Νάξο, την Ηράκλεια, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα, τη Σύρο και τη Πάρο μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries, ANEK Lines και Mikres Kyklades N.E.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Δονούσα

  • Blue Star Ferries
  • Small Cyclades Lines
  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Seajets

Δονούσα Λιμάνια

Δονούσα - DON

Ακτοπλοϊκά προς Δονούσα

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Δονούσα με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Δονούσας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Δονούσα εύκολα και άμεσα!