Πόρος

Ευρύτερη περιοχή: Αργοσαρωνικός

Ferry Map: Por

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Πόρο

Φτάνοντας στο Πόρο αντικρίζει κανείς το πιο γνωστό αξιοθέατο του νησιού το Ιστορικό Ρολόι που βρίσκεται στη ψηλότερη κορυφή του Λόφου. Το καταπράσινο τοπίο αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του νησιού. Η ηρεμία που σου αποπνέει σε συνδυασμό με τους φιλόξενους κατοίκους του νησιού, τις τοπικές λιχουδιές , τις όμορφες παραλίες αποτελούν ιδανικό προορισμό για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις από τη καθημερινή ρουτίνα. Οι παραλίες του νησιού αποτελούν και τη γοητεία του, καθώς αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες. Οι περισσότερες παραλίες είναι οργανωμένες διαθέτοντας ξαπλώστρες, ομπρέλες και κάποιο μικρό beach bar για τα απαραίτητα. Μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι το Κανάλι, το Μοναστήρι, το Ασκέλι και άλλες. Εάν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το Πόρο οι ρομαντικοί μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το Λιμανάκι της αγάπης, μια αμμουδερή παραλία γεμάτη πεύκα.

Ο Πόρος συνδέεται ακτοπλοϊκώς όλο το χρόνο με το λιμάνι του Πειραιά, της Ερμιόνης, την Ύδρα, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Πλοία της γραμμής, δελφίνια και ταχύπλοα ξεκινούν από τον Πειραιά. Την ακτοπλοϊκή γραμμή εξυπηρετεί η εταιρία Hellenic Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Πόρος

  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries
  • Saronic Ferries
  • 2WayFerries
  • Alpha Lines
  • Alpha Lines
  • Saronic Ferries

Πόρος Λιμάνια

Πόρος - POR

Ακτοπλοϊκά προς Πόρο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Πόρο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Πόρου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Πόρο εύκολα και άμεσα!