Αγκίστρι

Ευρύτερη περιοχή: Αργοσαρωνικός

Ferry Map: Ags

Τοποθεσία:

Το Αγκίστρι είναι ένα μικροσκοπικό νησάκι που ανήκει στο νομό της Αττικής αλλά παράλληλα αποτελεί και τη καρδιά του Σαρωνικού. Η απόσταση του απ’ το λιμάνι του Πειραιά είναι λιγότερο από μια ώρα ενώ δεν απέχει περισσότερο από 5 λεπτά απ την Αίγινα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Αγκίστρι

Το Αγκίστρι αποτελεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Αργοσαρωνικού. Όποιος αποφασίσει να επισκεφθεί το νησί αξίζει να δεί όλες τις παραλίες του αλλά απαραίτητα την Χαλικιάδα, την Απόνησο και την Δραγωνέρα. Επίσης ύπαρχει η δυνατότητα να κάνετε βόλτα με το τουριστικό τρενάκι το οποίο θα σας ξεναγήσει στους οικισμούς και τις παραλίες του νησιού.

Το λιμάνι του Αγκιστρίου συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά και μέσω της γειτονικής Αίγινας. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί είναι η Hellenic Seaways και η Aegean Flying Dolphins. Το δρομολόγια των πλοίων είναι πολύ τακτικά και περίπου ανά ώρα πραγματοποιούνται αναχωρήσεις.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Αγκίστρι

  • Aegean Flying Dolphins
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries
  • Saronic Ferries

Αγκίστρι Λιμάνια

Αγκίστρι-Μύλοι - AGG

Αγκίστρι Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Αγκίστρι

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Αγκίστρι με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Αγκριστρίου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Αγκίστρι εύκολα και άμεσα!