Πόρτο Χέλι

Ferry Map: Phe

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές, προσφέροντας πολλές ενδιαφέρουσες και ποικίλες επιλογές παραλιών όπως η Χηνίτσα, Κόστα, Βερβερόντα, Μαϊστράκι και απόδραση σε κοντινούς προορισμούς όπως ‘Υδρα, Σπέτσες και Επίδαυρο, Για τους περιπετειώδεις επισκέπτες προσφέρονται υπηρεσίες για οργανωμένες καταδύσεις και θαλάσσια σπορ. Στο λιμάνι του βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας πολιτείας των Αλιέων που ιδρύθηκε γύρω στον 7ο αιώνα π.Χ. Σήμερα το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης αυτής είναι βυθισμένο στη θάλασσα και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές αξιοθέατο για τους επισκέπτες. Μπορούμε να διακρίνουμε τα τείχη του ναού και την Ακρόπολη που προσφέρουν μια πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή , όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αρχαίοι οικισμοί ώντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Το Πόρτο Χέλι έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια του Πειραιά, των Σπετσών, της Ερμιόνης, της Υδρας και του Πόρου μέσω της εταιρείας Hellenic Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Πόρτο Χέλι

  • Hellenic Seaways

Πόρτο Χέλι Λιμάνια

Πόρτο Χέλι - PHE

Πόρτο Χέλι Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Πόρτο Χέλι

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Πόρτο Χέλι με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια του Πόρτο Χέλι από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Πόρτο Χέλι εύκολα και άμεσα!