Σπέτσες

Ευρύτερη περιοχή: Αργοσαρωνικός

Ferry Map: Spe

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σπέτσες

Από τις Σπέτσες κατάγονται πολλοί καπετάνιοι και πλοίαρχοι που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821. Μία βόλτα στην πόλη των Σπετσών αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό, καθώς τα παλιά αρχοντικά στην διαδρομή προς το παλιό λιμάνι είναι εντυπωσιακά. Κυριότερα αξιοθέατα της πόλης είναι η Ντάπια, το κέντρο και λιμάνι της πόλης, το παλιό λιμάνι και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας. Στο νησί δεν κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα, γι αυτό οι περισσότερες παραλίες είναι προσβάσιμες με θαλάσσια ταξί, λεωφορείο, ποδήλατο ή και με τα πόδια! Χαρακτηριστικό του νησιού είναι ότι τα νερά είναι πεντακάθαρα ακόμη και στις παραλίες δίπλα στο λιμάνι, με πανέμορφα χρώματα και σκιά από τα πεύκα που βρίσκονται παντού. Από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι η τεράστια παραλία της Αναργύρειου Σχολής με το Καϊκι Beach Bar, η απομακρυσμένη Ξυλοκέριζα, η πευκόφυτη παραλία του Βρέλλου, η Κουνουπίτσα και ο Άγιος Μάμας πέριξ του λιμανιού και η Αγία Μαρίνα με τη θέα προς το ιδιωτικό νησάκι της Σπετσοπούλας.

Οι Σπέτσες συνδέονται ακτοπλοϊκώς όλο το χρόνο με το λιμάνι του Πειραιά, της Ερμιόνης, την Ύδρα, τον Πόρο και το Πόρτο Χέλι. Πλοία της γραμμής, δελφίνια και ταχύπλοα ξεκινούν από τον Πειραιά, ενώ συχνή συγκοινωνία υπάρχει και με την απέναντι ακτή της Πελοποννήσου όπου επιπλέον μπορεί κανείς να μετακινηθεί και με θαλάσσια ταξί όλο το 24ωρο. Την ακτοπλοϊκή γραμμή εξυπηρετεί η εταιρία Hellenic Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σπέτσες

  • Hellenic Seaways
  • Alpha Lines
  • Alpha Lines

Σπέτσες Λιμάνια

Σπέτσες - SPE

Ακτοπλοϊκά προς Σπέτσες

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σπέτσες με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι των Σπετσών από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σπέτσες εύκολα και άμεσα!