Ερμιόνη

Ferry Map: Erm

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ερμιόνη

Η Ερμιόνη αποτελεί μια πανέμορφη κωμόπολη με νησιώτικο χαρακτήρα, χτισμένη αμφιθεατρικά δίπλα σε ένα πευκόφυτο ακρωτήρι. Η οικονομία του νησιού βασίζεται στο τουρισμό λόγω του νησιώτικου ύφους που προσδίδει. Εάν επισκεφτείτε την Ερμιόνη είτε για να πάρετε το επόμενο πλοίο της γραμμής για κάποιο κοντινό νησί είτε για μια κοντινή απόδραση καθότι απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, μπορεί να σας προσφέρει ιδανικές στιγμές χαλάρωσης συνδυάζοντας την ηρεμία της νησιωτικής ατμόσφαιρας και τη διασκέδαση.

Η Ερμιόνη έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι μέσω της εταιρείας Hellenic Seaways.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ερμιόνη

  • Hellenic Seaways

Ερμιόνη Λιμάνια

Ερμιόνη - ERM

Ερμιόνη Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Ερμιόνη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ερμιόνη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ερμιόνης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ερμιόνη εύκολα και άμεσα!