Ύδρα

Ευρύτερη περιοχή: Αργοσαρωνικός

Ferry Map: Hyd

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ύδρα

Η Ύδρα είναι ένα γραφικό και κοσμοπολίτικο νησί με τα αρχοντικά σπίτια να δεσπόζουν εντυπωσιακά στα όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια. Τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ύδρας αποτελούν τα δίδυμα μοναστήρια της Αγίας Ευπραξίας και του Προφήτη Ηλία καθώς και το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας. Όσο για τις παραλίες της ‘Υδρας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες επιλογές , με άμμο και βότσαλα ή βράχια. Η Σπηλιά είναι μια βραχώδης παραλία με πολύ βαθιά νερά, το Αυλάκι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλα, ο Βλυχός συνδιάζει κολύμπι και καλό φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής και το Μπίστι, δίπλα στο πευκοδάσος, αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους αποζητούν μια οργανωμένη παραλία με πεντακάθαρα νερά.

Η Ύδρα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Στην Ύδρα μπορείτε επίσης να μεταβείτε από το λιμάνι της Ερμιόνης, την Αίγινα, τον Πόρο, το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες με την Hellenic Seaways. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Ύδρα πληθαίνουν κατα την καλοκαιρινή σεζόν προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ύδρα

  • Hellenic Seaways
  • Alpha Lines
  • Alpha Lines
  • Magic Sea Ferries

Ύδρα Λιμάνια

Ύδρα - HYD

Ακτοπλοϊκά προς Ύδρα

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ύδρα με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ύδρας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ύδρα εύκολα και άμεσα!