Σχοινούσα

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Sxi

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σχοινούσα

Η Σχοινούσα αποτελείται από δύο οικισμούς τη Χώρα και τη Μεσαριά. Το λιμάνι του νησιού το λεγόμενο « Μερσίνι» αποτελεί το καλύτερο καταφύγιο για τα μικρά σκάφη σε όλο το Αιγαίο. Οι βόλτες στα δρομάκια της Χώρας αξίζουν για να απολαύσετε τη θέα του απέραντου γαλάζιου αλλά και για να επισκεφτείτε την Σπηλιά του Πειρατή ή την εκκλησία της Παναγιάς της Ακάθης. Το μικρό αυτό νησάκι διαθέτει συνολικά 15 παραλίες, από τις ωραιότερες του νησιού είναι η Ψιλή Άμμος , το Τσιγκούρι , το Λιβάδι και η φημισμένη ακτή του Λιόλιου που αποτελεί ιδανική παραλία για οικογένειες. Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές λιχουδιές του νησιού που είναι πεντανόστιμες αλλά και να απολαύσετε φρέσκο ψάρι.

Η Σχοινούσα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με: Πειραιά, Αμοργό, Ηρακλειά, Κατάπολα, Κουφονήσια, Αιγιάλη, Δονούσα, Νάξο και Σύρο μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries, ANEK Lines και Mikres Kyklades N.E.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σχοινούσα

  • Blue Star Ferries
  • Small Cyclades Lines
  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Seajets

Σχοινούσα Λιμάνια

Σχοινούσα - SXI

Ακτοπλοϊκά προς Σχοινούσα

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σχοινούσα με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Σχοινούσας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σχοινούσα εύκολα και άμεσα!