Ηρακλειά

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Irk

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ηρακλειά

Στην Ηρακλειά θα βρείτε παραλίες με ρηχά και πεντακάθαρα νερά κάποιες απ’ τις οποίες είναι αμμώδης όπως ο Αγ. Γεώργιος και το Λιβάδι, κάποιες με βότσαλα όπως ο Καρβουνόλακκος, κάποιες βραχώδεις όπως ο Ξυλομπάτης ενώ υπάρχουν και κάποιες απότομες και απόκρημνες παραλίες όπως ο Μέριχας και η Βάλα. Οι παραλίες που δεν είναι προσιτές για πεζούς ή οχήματα μπορεί να τις επισκεφτεί κανείς με τα καΐκια που πραγματοποιούν καθημερινές εκδρομές σε αυτές. Δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε το Σπήλαιο του Αϊ-Γιάννη φημισμένο για τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες του, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο σπήλαιο των Κυκλάδων με έκταση 2000 τ.μ.

Η Ηρακλειά έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Αμοργό, Κουφονήσια, Νάξο, Σύρο, Πάρο, Μύκονο, Σχοινούσα, Δονούσα μέσω των εταιρειών της Blue Star Ferries, ANEK Lines και Mikres Kyklades Ν.Ε.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ηρακλειά

  • Blue Star Ferries
  • Small Cyclades Lines
  • Blue Star Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Seajets

Ηρακλειά Λιμάνια

Ηρακλειά - IRK

Ακτοπλοϊκά προς Ηρακλειά

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ηρακλειά με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ηρακλειάς από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ηρακλειά εύκολα και άμεσα!