Σίκινος

Ευρύτερη περιοχή: Κυκλάδες

Ferry Map: Sik

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Σίκινο

Η Σίκινος ακόμη και σήμερα παραμένει ένα αναλλοίωτο νησί της άγονης γραμμής χωρίς να έχει επηρεαστεί από τον τουρισμό, ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και οικονομικές διακοπές. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορείτε να επισκεφτείτε το Λαογραφικό μουσείο, την Επισκοπή , το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής , το Ναό της Παντάνασσας καθώς και αν είστε λάτρεις της εξερεύνησης μπορείτε να επισκεφτείτε τις Σπηλιές στη βόρεια πλευρά της Χώρας. Το νησί φημίζεται για τις όμορφες παραλίες του που κατά βάση είναι αμμουδερές, κάποιες από τις οποίες είναι η Αλοπρόνοια, ο Άγιος Γεώργιος και το Διαλισκάρι όπου είναι προσβάσιμες με κάποιο όχημα. Στις υπόλοιπες παραλίες του νησιού μπορείτε να φτάσετε είτε μέσα από τα μονοπάτια είτε με κάποιο καΐκι.

Η Σίκινος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Η Σίκινος έχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ανάφη, τη Φολέγανδρο, την Ίο, τη Κίμωλο, τη Μήλο, τη Νάξο, τη Πάρο, τη Σαντορίνη, τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Σύρο και τη Θηρασία. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Σίκινο είναι η Nel Lines και η Κ/Ξ Δυτικών Κυκλάδων.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Σίκινος

  • K/Ξ Δυτικων Κυκλαδων
  • Nel Lines
  • Zante Ferries
  • Seajets
  • Maistros Santorini
  • Zante Ferries

Σίκινος Λιμάνια

Σίκινος - SIK

Ακτοπλοϊκά προς Σίκινο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σίκινο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Σικίνου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σίκινο εύκολα και άμεσα!