Κυλλήνη

Ferry Map: Kil

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κυλλήνη

Ο τουρισμός στη Κυλλήνη τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ κάνοντάς τη έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Ο φυσικός πλούτος της περιοχής συνδιάζεται υπέροχα με τις απέραντες αμμώδεις παραλίες και τα στοιχεία ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς που βρίσκονται σε κάθε σημείο της περιοχής. Το πιο σημαντικό αξιοθέατο είναι το κάστρο Χλεμούτσι που έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO. Η αρχαία Ολυμπία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και αξίζει να την επισκεφθείτε.Τα ιαματικά λουτρά της Κυλλήνης, υπάρχουν από την αρχαιότητα, απέχουν 9 χιλιόμετρα από την κωμόπολη και βρίσκονται μέσα σε φυσικό δάσος. Η περιοχή γύρω από την μαγευτική και πανέμορφη παραλία της Κυλλήνης περιβάλλεται από χρυσή άμμο.

Το λιμανι της Κυλλήνης συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι του Πόρου( Κεφαλονιά) , της Ζακύνθου , της Ιθάκης και της Σάμης (Κεφαλονιά) μέσω των εταιριών Ionian Ferries και Kefalonian Lines.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Κυλλήνη

  • Ionian Ferries
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
  • Levante Ferries

Κυλλήνη Λιμάνια

Κυλλήνη - KIL

Κυλλήνη Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Κυλλήνη

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κυλλήνη με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια της Κυλλήνης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Κυλλήνη εύκολα και άμεσα!