Κεφαλονιά

Ευρύτερη περιοχή: Επτάνησα

Ferry Map: Kef

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κεφαλονιά

Εκτός από το Αργοστόλι σημαντικές πόλεις και γραφικά χωριά με ιδιαίτερο ιστορικό ενδιαφέρον θα αποτελέσουν σταθμό της διαδρομής σας στο νησί. Σε αυτά περικλείονται τα χωριά Εικοσίμια, ο Έλιος, η Σκάλα, το Ραζακλί, ο Πόρος, η Ερισσός, η Παλική χερσόνησος, το Φισκάρδο, η Σάμη και το νησάκι Δίας. Οι ξακουστές παραλίες του νησιού με τη χρυσή, άσπρη και κόκκινη άμμο και τα γαλάζια σμαραγδί νερά, θα σας καταπλήξουν. Οι παραλίες που ξεχωρίζουνε είναι: Βινάρες στον Αγ. Θεόδωρο, η Φώκη, το Εμπλίσι, το Αργοστόλι, η Αγ. Παρασκευή, ο Μακρύς Γιαλός, το Άβυθο, το Φισκάρδο και ο Αγ. Σπυρίδωνας. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την παγκοσμίως γνωστή παραλία του Μύρτου που έχει χαρακτηριστεί επανειλημμένα ως η ομορφότερη της Μεσογείου.

Τα δύο λιμάνια της Κεφαλονιάς, ο Πόρος και η Σάμη, έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Κυλλήνη, Κέρκυρα, Πισαετός(Ιθάκη), Βαθύ(Ιθάκη) και Ζάκυνθο, μέσω των εταιρειών Ionian Ferries και Kefalonian Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Κεφαλονιά

  • Ionian Ferries
  • Kefalonian Lines
  • Ionion Pelagos

Κεφαλονιά Λιμάνια

Αργοστόλι, Κεφαλονιά - ARM
Ληξούρι, Κεφαλονιά - LIX
Πόρος, Κεφαλονιά - PKE
Σάμη, Κεφαλονιά - SMI
Φισκάρδο, Κεφαλονιά - FSK

Κεφαλονιά Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Κεφαλονιά

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Κεφαλονιάς από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Κεφαλονιά εύκολα και άμεσα!