Ζάκυνθος

Ευρύτερη περιοχή: Επτάνησα

Ferry Map: Zth

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για τις όμορφες παραλίες της, αρκετές από τις οποίες επιλέγουν για να γεννήσουν τα αυγά τους οι χελώνες Καρέτα-Καρέτα. Κύρια αξιοθέατα της πόλης της Ζακύνθου είναι η πλατεία Σολωμού με το άγαλμα του εθνικού μας ποιητή, καθώς και αρκετές γραφικές εκκλησίες. Το νησί της Ζακύνθου έχει πλούσια βλάστηση η οποία φτάνει μέχρι τις παράλιες ακτές. Αρκετές από τις παραλίες αποτελούν τουριστικό αξιοθέατο, με το διάσημο και πολυφωτογραφισμένο Ναυάγιο να προεξέχει. Η πρόσβαση στο Ναυάγιο με το παλιό απομεινάρι πλοίου γίνεται μόνο με καραβάκι. Κοντά στο Ναυάγιο είναι οι Γαλάζιες Σπηλιές, όμορφο γεωλογικό φαινόμενο που ο ήλιος τους δίνει το ιδιαίτερο χρώμα κυρίως κοντά στην ανατολή. Η πιο δημοφιλής παραλία είναι ο Λαγανάς με τα πολλά μπαράκια και εστιατόρια, που είναι και η κυριότερη παραλία που επιλέγουν οι χελώνες Καρέτα-Καρέτα. Άλλες γνωστές παραλίες είναι το Τσιλιβί και η Μπούκα, καθώς και η ρηχή παραλία των Αλυκών-Αλυκανά. Η Ζάκυνθος παράγει τα διάσημα μαντολάτα αλλά και υψηλής ποιότητας και γεύσης παστέλια.

Το λιμάνι της Ζακύνθου συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Κυλλήνη, τη Σάμη της Κεφαλονιάς, την Κέρκυρα και τα Κύθηρα, ενώ βρίσκεται επίσης στην ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει το Μπάρι της Ιταλίας με την Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα. Τη γραμμή εξυπηρετούν η ακτοπλοϊκή εταιρεία Ionian Ferries και η Kefalonian Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ζάκυνθος

  • Ionian Ferries
  • A-Ships Management SA
  • Levante Ferries
  • Ionion Pelagos
  • Levante Ferries
  • Lefkada Palace

Ζάκυνθος Λιμάνια

Ζάκυνθος - ZTH

Ζάκυνθος Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Ζάκυνθο

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ζάκυνθο με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ζακύνθου από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ζάκυνθο εύκολα και άμεσα!