Κύθηρα

Ευρύτερη περιοχή: Επτάνησα

Ferry Map: Kth

Τοποθεσία:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Κύθηρα

Το νησί της Αφροδίτης λοιπόν ( μπορεί να ακούσετε να το αποκαλούν και έτσι) καθότι στα Κύθηρα γεννήθηκε η ομορφότερη θεά του Ολύμπου, διακρίνεται για τις εναλλαγές των τοπίων του, τις βραχώδης περιοχές γεμάτες θάμνους, τις δαντελωτές ακτές, τις παραλίες με τη χρυσή άμμο, τα γαλαζοπράσινα νερά , τα σπήλαια αλλά και τα διασκορπισμένα μνημεία που αποκαλύπτουν το πολιτισμό των Κυθήρων. Κρατώντας τις παραδόσεις, τα Κύθηρα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τα νησιώτικα χαρακτηριστικά με τη παραδοσιακή αρχιτεκτονική στη πλειοψηφία των οικισμών, τις βυζαντινές εκκλησίες και το ενετικό Κάστρο. Πολλές οι παραλίες των Κυθήρων αλλά εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας στο νησί, μη παραλείψετε να επισκεφτείτε την πιο φημισμένη παραλία, το Καλάδι, μια παραλία με βότσαλα η οποία χωρίζεται σε τρία μέρη με το τρίτο μέρος να οδηγεί σε μια μικρή σπηλιά! Άλλες παραλίες που αξίζει να δείτε είναι η Φυρή Άμμος, γνωστή για το κοκκινωπό της χρώμα, η Κομπονάδα που ενδείκνυται για όσους προτιμούν κάτι πιο απομονωμένο, το Καψάλι που είναι οργανωμένη παραλία και απ τις πιο κεντρικές του νησιού κ.α.

Τα Κύθηρα έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Κίσσαμο, Αντικύθηρα, Γύθειο, Ηράκλειο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Lane Lines. Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky Express η οποία εκδίδει εισιτήρια από το σύστημα Ακτοπλοϊκών κρατήσεων της travelplanet24.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Κύθηρα

  • Lane Lines
  • Triton Ferries
  • Triton Ferries
  • Porfirousa

Κύθηρα Λιμάνια

Κύθηρα - KTH

Κύθηρα Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Κύθηρα

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κύθηρα με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι των Κυθήρων από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Κύθηρα εύκολα και άμεσα!