Ηγουμενίτσα

Ferry Map: Igo

Τοποθεσία:

Η Ηγουμενίτσα αποτελεί μια παραλιακή πόλη της περιφέρειας της Ηπείρου , συγκεκριμένα την πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας. Είναι το πρώτο λιμάνι που τέθηκε σε λειτουργία στη Δυτική Ελλάδα και το δεύτερο για το επιβατικό κοινό μετά το Πειραιά.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/για Ηγουμενίτσα

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκεται στη νότια πλευρά και έξω από το κέντρο της πόλης. Το λιμάνι χαρακτηρίζεται κατά βάση επιβατικό, καθώς δρομολόγια πραγματοποιούνται από και προς το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό.

Η Ηγουμενίτσα έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Μπάρι, Βενετία, Ανκόνα αλλά και με το λιμάνι της Πάτρας με τις εταιρείες Superfast, Anek Lines , Κ/Ξ Anek-superfast και Minoan Lines.

Ακτοπλοϊκές εταιρίες για Ηγουμενίτσα

  • ANEK Lines
  • Minoan Lines
  • Super Fast Ferries
  • ANEK-Superfast
  • European Seaways

Ηγουμενίτσα Λιμάνια

Ηγουμενίτσα - IGO

Ηγουμενίτσα Δρομολόγια

Ακτοπλοϊκά προς Ηγουμενίτσα

Κάντε τώρα online κράτηση για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ηγουμενίτσα με το travelplanet24! Το travelplanet24 παρέχει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συνδέουν το νησί με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ελλάδος. Μέσα από μια εύχρηστη φόρμα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε και να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Ηγουμενίτσα εύκολα και άμεσα!