Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για εσωτερικό με Aegean από 39€

 

Τι καλύτερο από το να εξερευνήσετε τώρα κάθε γωνιά της Ελλάδας!

 

H Θεσσαλονίκη συνδυάζει τους χαλαρούς ρυθμούς της με την έντονη νυχτερινή διασκέδαση.

 

Mε έμβλημα μια πόλη-μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και «προίκα» τη μεγάλη της ιστορία, την εντυπωσιακή της φύση και τις ανεξάντλητες επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες, η Ρόδος είναι χωρίς αμφιβολία η «αριστοκράτισσα» του Αιγαίου.

 

Τα Χανιά είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Κρήτης. Στα Χανιά υπάρχουν μικρά πάρκα, νεοκλασικά κτήρια που κάνουν την πόλη ακόμα πιο ξεχωριστή και όμορφη. Επίσης στην πόλη υπάρχει το ενετικό αλλά και το τουρκικό στοιχείο και η πόλη αλλά και τα γύρω χωριά διαθέτουν αρκετά μνημεία για να επισκεφτείτε.

Η Μυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα του νησιού της Λέσβου και είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου με ενδείξεις ζωής από το 10 αιώνα πΧ. Εκτός από πρωτεύουσα είναι και το λιμάνι της Λέσβου, η οποία είναι το μεγαλύτερο νησί του βορείου Αιγαίου και ένα πολύ ενδιαφέρον και ετερόκλιτο μέρος. Η ανατολική του πλευρά είναι καταπράσινη, με πευκοδάσος και βουνά, όπου κανείς μπορεί να επισκεφθεί το παραδοσιακό χωριό της Αγιάσου, με στενά, πέτρινα δρομάκια.

 

Ο νομός Ηρακλείου βρίσκεται ανάμεσα στο νομό Χανίων και Ρεθύμνου. Είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος νομός της Κρήτης και ο ανεπτυγμένος οικονομικά. Αυτό οφείλεται στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που ευνοούν τις γεωργικές καλλιέργειες, με αποτέλεσμα ο νομός Ηρακλείου να έχει τις υψηλότερες αποδόσεις σε αυτό τον τομέα. Αλλά και στην τουριστική εκμετάλλευση των φυσικών καλλονών καθώς και στην προβολή των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από τη travelplanet24.com σας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη και το Ηράκλειο με 59€ με απλή μετάβαση !

  • Προς Αθήνα 39€
  • Από Αθήνα 59€

H προσφορά αφορά σε 50.000 θέσεις!

 


Κρατήσεις μέχρι 26.07.2013
Πτήσεις από 20.09.2013 μέχρι 29.03.2014

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

*H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 26/07/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 20/09/2013 έως και 29/03/2014.

**Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση.Πίσω στις Ανακοινώσεις