Για την εταιρεία

Η Travelplanet24 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Usability» στα e-volution awards 2012

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου παρευρεθήκαμε στην 1η Τελετή Απονομής των e-volution awards 2012, όπου η Travelplanet24 διακρίθηκε λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Usability».

 

Η έννοια του "Usability" αφορά στην Ευχρηστία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας και έχει σχέση με την εμπειρία χρήσης αυτού. 

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σε ένα ομολογουμένως ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα.

Τα e-volution awards αποτελούν ένα νεοσύστατο θεσμό, προϊόν συνεργασίας της Boussias Communications και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

 

Φέτος – τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του θεσμού - η συμμετοχή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων ήταν εντυπωσιακή με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 80 σε σύνολο 15 κατηγορίες.

 

Η Travelplanet24 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε, συναγωνιζόμενο μεγάλα brands του ελληνικού χώρου από όλους τους κλάδους δραστηριότητας.

 

Η βράβευση της εταιρείας αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσοίωσή μας στην αξία της Ευχρηστίας και της Προσβασιμότητας στο Διαδίκτυο, βασιζόμενη πάντα στις Αρχές Σχεδίασης για Όλους.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων, ενώ τα βραβεία τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, έχοντας την υποστήριξη των φορέων IAB HELLAS, ΕΕΔΕ-ΕΙΠ, ΕΙΕΠ, ΕΠΑΜ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ.

 

Θα είμαστε πάντα εκεί για όλους εσάς με στόχο να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία online κράτησης εισιτηρίων!

 

Με ιδιαίτερη χαρά,

η ομάδα της Travelplanet24

 Πίσω στις Ανακοινώσεις