Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για Ρόδο με την Aegean από 39€

 

Διακοπές στη Ρόδο, στο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και μακράν το πιο δημοφιλές!

 

Χρυσές, ζεστές αμμουδιές με πεντακάθαρα νερά και πλούσιες δασώδεις εκτάσεις, που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί. Λίνδος, Φαληράκι, Κάλαθος και Ιαλυσός είναι λίγες μόνο από τις πανέμορφες παραλίες της Ρόδου, οργανωμένες και μη.

 

Περπατήστε σε μια από τις ομορφότερες Μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης, απολαύστε τη συνεχή εναλλαγή των τοπίων και τη μοναδική ποικιλία του φυσικού του περιβάλλοντος.

 

Με πάνω από 2.000 χρόνια ιστορίας, η Ρόδος έχει να προσφέρει πολλά σε όσους ενδιαφέρονται να τη γνωρίσουν. Η αρχαία πόλη της Ρόδου, το Κάστρο της Λίνδου με τον αρχαιολογικό του χώρο, τα Τείχη των Ιπποτών που χαρίζουν μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα στο νησί, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της αξιοθέατα. Μια επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες ή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου προτείνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τη φυσική ομορφιά και την πλούσια κουλτούρα του νησιού της Ρόδου.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από τη travelplanet24.com σας ταξιδεύει στη Ρόδο με 59€ με απλή μετάβαση !

  • Ρόδος - Αθήνα 39€
  • Αθήνα - Ρόδος 59€

 

Κρατήσεις μέχρι 16.07.2013
Πτήσεις από 20.09.2013 μέχρι 29.03.2014

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

*H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα προς Ρόδο για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 16/07/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 20/09/2013 έως και 29/03/2014

 Πίσω στις Ανακοινώσεις