Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για Λονδίνο με την Aegean από 99€

 

Nα μια φοβερή εποχή να εξερευνήσετε το Λονδίνο!

 

Η πρωτεύουσα της χώρας, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ιστορίας, αρχιτεκτονικής και μνημείων που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Τη ζεστασιά και το χιούμορ των Άγγλων, την κοσμικότητα μιας νύχτας στη Βασιλική Όπερα ή τη μεγαλοπρέπεια των παραδόσεων στα ανάκτορα του Buckingham.

 

Λονδίνο σημαίνει μητρόπολη και μητρόπολη σημαίνει «εκεί όπου συμβαίνουν τα πάντα!» Σίγουρα γνωρίζετε, έστω από φωτογραφίες, το Big Ben, το Buckingham Palace, το London Tower, το London Eye, την Oxford Street και το εμπορικό κέντρο Harrods, όμως υπάρχουν και λιγότερο γνωστά μέρη με υπαίθριες αγορές, όπως η κυριακάτικη Flower Market (Columbia Road), όπου μπορείτε ν’ απολαύσετε τους ρυθμούς της πόλης με μία μπύρα και νόστιμο ινδικό φαγητό. Εναλλακτικά γνωρίστε το πολυπρόσωπο Λονδίνο μέσα από  περιπατητικές περιηγήσεις με τοπικό ξεναγό. Οδηγηθείτε με αφετηρία το σταθμό του μετρό Tower Hill σε νυχτερινές διαδρομές, γεμάτες μυστήριο και ατμόσφαιρα, στα ίχνη του Jack the Ripper και ολοκληρώστε τη βραδιά σας σε μία από τις pub, όπου εικάζεται ότι «περιφέρεται» ακόμα ένα από τα αλλοτινά θύματα του! Στα ξενοδοχεία και στα γραφεία πληροφοριών γίνονται κρατήσεις για όλων των ειδών τις θεματικές βόλτες.

 

Αναζητήστε στο Covent Garden θεατρικά εισιτήρια για μνημειώδεις παραστάσεις στα πιο φημισμένα θέατρα! Στο West End «παίζουν» τα πάντα, από τα κλασικά “Phantom of the Opera” & “Les Misérables”, μέχρι το σύγχρονο “Billy Elliot” & το δροσερό “Mamma Mia”!

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από τη travelplanet24.com σας ταξιδεύει στο Λονδίνο με 99€ + φόρους !

 

Κρατήσεις μέχρι 10.07.2013
Πτήσεις από 11.07.2013 μέχρι 16.09.2013

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

*H προσφορά Λονδίνο Stansted αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Αθήνα προς Λονδίνο Stansted - για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 10/07/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 11/07/2013 έως και 16/09/2013

**Ο ναύλος προσφοράς από Λονδίνο Stansted προς Αθήνα είναι 99£. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, δεν περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη.Πίσω στις Ανακοινώσεις