Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για εξωτερικό με την Austrian από 181€

 

Όμορφες εκτάσεις και βουνά, υπέροχες πόλεις, κάστρα και λίμνες, αλλά και μια στιβαρή και σοβαρή πρωτεύουσα όπως το Βερολίνο. Η Γερμανία καυχιέται για το  Βερολίνο και το Αμβούργο, οι οποίες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις σε όσους αρέσκονται στο καλό φαγητό, το κρασί, την μπύρα και τις έντονες παραδόσεις. Η Γερμανία έχει κάτι το πολύ γοητευτικό και ιδιαίτερο που την κάνει έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο..H χώρα που προσφέρει πλούσια φύση, όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Ευρώπη, ποικιλότροπη αρχιτεκτονική με παλιά ξύλινα σπίτια, σκεπαστές γέφυρες, Καθεδρικούς ναούς, μεσαιωνικά κέντρα, πανέμορφες πλατείες με τρεχούμενα νερά.

 

Γνωρίστε την Ιταλία και τις πανέμορφες πόλεις της, παραθαλάσσιες ή ορεινές, τα μνημεία και την ιστορία της σε προορισμούς που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες κόσμο και όχι άδικα. Από τον επιβλητικό Ιταλικό Βορρά με το Μιλάνο και τις εντυπωσιακές λίμνες Κόμο και Ματζόρε μέχρι την Μπολόνια, που περιλαμβάνει και αναδεικνύει όλα τα καλά στοιχεία της Ιταλίας, όπως είναι, οι φιλικοί άνθρωποι, τα εντυπωσιακά μνημεία, η εκπληκτική αρχιτεκτονική και το εξαίρετο φαγητό.

 

Η νέα προσφορά της Austrian μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στo Μιλάνο,στη Μπολόνια, στο Βερολίνο και στο Αμβούργο για ταξίδια μετ'επιστροφής από 181€ !

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 16.06.2013

Πτήσεις από 01.10.2013 μέχρι 31.12.2013

 Πίσω στις Ανακοινώσεις