Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για Κωνσταντινούπολη με Aegean από 59€

 

Μία από τις οµορφότερες πόλεις του κόσµου, πολιτισµικό σταυροδρόµι και η µοναδική πρωτεύουσα που µοιράζεται ανάµεσα σε δύο ηπείρους. Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί µία πόλη - προορισµό που µαγεύει και εθίζει τους επισκέπτες της.

 

Η µαγεία του Βοσπόρου το βράδυ, τα στενά γραφικά σοκάκια, οι πολύχρωµες αγορές και οι µυρωδιές που αναβλύζουν από τα διάφορα µπαχάρια και ναργιλέδες. Μια φαντασµαγορική εµπειρία αισθήσεων. Αναζητήστε την µαγεία αυτή πέρα από τα γνωστά µνηµεία που θα επισκεφθείτε, ανακαλύπτοντας µικρές χαρές στα σοκάκια µε τις ταράτσες να τέµνουν µε τους µιναρέδες και την έντονη ιστορία της Πόλης να ζωντανεύει σε κάθε σας βήµα.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει από το Ηράκλειο στη Κωνσταντινούπολη για ταξίδια με απλή μετάβαση από 59€. 3.000 θέσεις διαθέσιμες!

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 12.06.2013

Πτήσεις από 13.06.2013 μέχρι 08.09.2013

 

*H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean: από/προς Ηράκλειο προς Κωνσταντινούπολη - για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 12/06/2013 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 13/06/2013 έως και 08/09/2013*.

**Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη.

***Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.Πίσω στις Ανακοινώσεις