Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για Ιαπωνία με την Lufthansa από 590€

 

Μια από τις πιό πλούσιες σε ιστορία, πολιτισμό και τεχνολογία χώρες στον κόσμο. Η λεγόμενη "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ", έχει κάτι να δώσει στον κάθε ταξιδιώτη.

 

Από το Τόκιο (Tokyo) την μοντέρνα πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την πολύβουη νυχτερινή ζωή και τα πολλά διαφορετικά είδη κουλτούρας να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις γνωστές για την ζωντάνια τους περιοχές της Shinjuku, Harajuku, Shibuya, Omotesanto κ.α., στο Κιότο (Kyoto), την παλαιά πρωτεύουσα της Ιαπωνίας που θεωρείται ακόμα και σήμερα η πολιτιστική πρωτεύουσα της, γεμάτη από μεγαλόπρεπους ναούς Shinto (Σίντο), κάστρα και το αυτοκρατορικό παλάτι. Το Χοκάϊντο (Hokkaido) με τα πιο γνωστά  εθνικά πάρκα δίνει άπειρες ευκαιρίες στους λάτρεις του hikking  και του Σκί (Skiing), και με τις θαλασσινές λιχουδιές για τις οποίες φημίζεται  καθώς και με τα πολλά θερμά λουτρά (Hot springs) δημιουργεί ένα ελκυστικό τόπο για αυτούς που  ζητάνε δραστηριότητες καθώς και ποιοτική χαλάρωση.

 

Η Ιαπωνία είναι πλημμυρισμένη από μνημεία και ναούς, τα κυριότερα των οποίων είναι το κάστρο Χιμέτζι ( Himeji castle), ο ναός Ίσε (Ise Shrine) που θεωρείται και ο πιο σημαντικός ναός Shinto.

 

Η Ιαπωνία είναι το μέρος για κάθε εποχή, με πάρα πολλά φεστιβάλ και γιορτές που έχουν η κάθε μια την αίγλη της. Το καλοκαίρι με τα hanabi festival όπως το Tanabata στο οποίο χιλιάδες βεγγαλικά στολίζουν τον ουρανό , την άνοιξη με τα hanami (flower viewing) κατά τα οποία κόσμος κατακλύζει τους δρόμους  για να δει τις χιλιάδες ανθισμένες κερασιές, αλλά είναι και ένας ιδιαίτερος προορισμός για το Χειμώνα μιας και τα Χριστούγεννα και  κυρίως η Πρωτοχρονία στην Ιαπωνία γιορτάζονται με φαντασμαγορικό τρόπο.

 

Ένα ταξίδι στην Ιαπωνία υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και όμορφες αναμνήσεις σε κάθε τύπο ταξιδιώτη και αυτό την κάνει μοναδική!

 

Η νέα προσφορά της Lufthansa μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στην Ιαπωνία για ταξίδια μετ' επιστροφής από 590€.

 

  • Πτήση Αθήνα-Τόκιο 590.15€
  • Πτήση Αθήνα-Οσάκα 609.51€
  • Πτήση Αθήνα-Σαπόρο 620.15€
  • Πτήση Αθήνα-Ναγκογιά 624.73

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 11.06.2013

Πτήσεις από 27.10.2013 μέχρι 31.03.2014Πίσω στις Ανακοινώσεις