Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για εξωτερικό με την Lufthansa

 

Ανακαλύψτε τον κόσμο !

 

Καθώς η Σιγκαπούρη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, είναι επόμενο να είναι κέντρο τεράστιας διακίνησης αγαθών. Η Σινγκαπούρη είναι ο παράδεισος των ηλεκτρονικών! Μια βόλτα στην αγορά της πόλης μιλά από μόνη της! Η εμπορική λεωφόρος Όρτσαρντ είναι αυθτό ου  ονειρεύτεται κάθε γυναίκα. Επίσης αξίζει να ανακαλύψεται μια άλλη Σιγκαπούρη που εκτείνεται υπογείως, και που είναι ένας παράδεισος με εστιατόρια, καφετερίες και μπαρ που προσφέρουν μοναδικές εξωτικές γεύσεις της Ανατολής.

 

Δεν είναι δύσκολο να εξερευνήσετε το Χιούστον. Αποτελείται από αρκετές λεωφόρους, που καθιστούν την ενοικίαση αυτοκινήτου μια καλή επιλογή. Οι δημόσιες μεταφορές εκτελούνται μόνο από τη METRO. Η METRO λειτουργεί γραμμές λεωφορείων και το METRORail, μια γραμμή ελαφρού τρένου. Το METRORail έχει μήκος περίπου 11 χιλιόμετρα και διασχίζει το επιχειρηματικό κέντρο του Χιούστον, την περιοχή midtown και την περιοχή των μουσείων. Στο κεντρικό Χιούστον μπορείτε να βρείτε αρκετές πιάτσες ταξί. Τα Yellow Cab είναι δημοφιλής επιλογή για όσους αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια για το Χιούστον. Το ποδήλατο είναι ένας καλό τρόπος για να κρατάνε την φόρμα τους οι τουρίστες. Όποιος ενδιαφέρεται για ποδηλασία μπορεί να ερευνήσει το Πρόγραμμα Ποδηλατοδρόμων του Χιούστον.

 

Πάνω απο όλα μην ξεχνάμε ότι το Μαιάμι έχει την φήμη ότι διαθέτει την καλύτερη νυχτερινή ζωή των ΗΠΑ όπως επίσης και κάποια απο τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως τα οποία θα σας εκπλήξουν με τις έντονες καραιβικές τους γεύσεις. Αυτό έχει τον λόγο του αφότου το λάτιν στοιχείο της πόλης είναι πάρα πόλυ έντονο με πολλές παραδόσεις και χαρακτηριστικά που έρχονται απο νησιά όπως η Κούβα, τον Άγιο Δομίνικο και τα Μπαρμπάντος να αναμυγνείονται με την έτσι και αλλιώς χαλαρή νοοτροπία των κατοίκων των νοτίων πολιτειών τον ΗΠΑ.

 

Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι μία μεγάλη πολυπολιτισμική πόλη με καταστήματα, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή, άγρια φύση και πολλά ιστορικά μνημεία. Εξερευνήστε τις σπηλιές και τα καταφύγια, ή επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό χωριό και, στη συνέχεια απολαύστε το δείπνο σας σε μια καφετέρια ή σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων.

 

Η νέα προσφορά της Lufthansa μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στο εξωτερικό για ταξίδια μετ' επιστροφής.

 

  • Πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη 528,61€
  • Πτήση Αθήνα - Χιούστον 526,96€
  • Πτήση Αθήνα - Μαϊάμι 547,30€
  • Πτήση Αθήνα Γιοχάνεσμπουργκ 626,72€

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 28.05.2013

Πτήσεις από 28.10.2013 μέχρι 28.02.2014Πίσω στις Ανακοινώσεις