Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Προσφορά πτήσεων για Ελλάδα και εξωτερικό από την Olympic Airlines

 

Οι μοναδικές παραλίες της με τις σκούρες αμμουδιές και τα βότσαλα καθώς και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, όπως η παραλία της Περίσσας και του Καμαρίου, είναι κάτι που θα βρει κανείς παντού στη Σαντορίνη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο  ότι το νησί της Σαντορίνης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα νησιά του κόσμου, για την ξεχωριστή αίσθηση που προκαλεί στον επισκέπτη.

 

Mε έμβλημα μια πόλη-μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και «προίκα» τη μεγάλη της ιστορία, την εντυπωσιακή της φύση και τις ανεξάντλητες επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες, η Ρόδος είναι χωρίς αμφιβολία η «αριστοκράτισσα» του Αιγαίου.

 

Ο επισκέπτης των Ιωαννίνων έχει ένα σωρό αξιοθέατα να επισκεφθεί και μνημεία να φωτογραφίσει. Αναμφίβολα, η πρώτη επίσκεψη θα αφορά στο νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας που κλέβει πάντα την παράσταση με το καταπράσινο τοπίο της και τον πλούτο της σε ιχθυοπανίδα και ορνιθοπανίδα, αλλά κυρίως για τον πασίγνωστο θρύλο σύμφωνα με τον οποίο ο Αλή Πασάς έπνιξε στη λίμνη τυφλωμένος από πάθος, την κυρά Φρωσύνη.

 

Τα Τίρανα, η μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας της Αλβανίας, χαρακτηρίζονται από το ήπιο μεσογειακό κλίμα και από μια πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυτων πάρκων. Περπατήστε ανάμεσα στα αξιοθέατα, όπως το τζαμί του Έτχεμ Μπέη του 1789 στην πλατεία Skanderbeg, το Sahat-Kulla (Πύργος Ρολογιού) του 1830 και το θέατρο μαριονέτας, που κάποτε στέγαζε το ψευτο-κοινοβούλιο του βασιλιά Ζογκ.

 

Η νέα προσφορά της Olympic μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στην Σαντορίνη, στη Ρόδο,στα Ιωάννινα και στα Τίρανα  για ταξίδια μετ' επιστροφής με 50% έκπτωση.

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 28.05.2013

Πτήσεις από 01.06.2013 μέχρι 31.07.2013Πίσω στις Ανακοινώσεις