Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με Swiss στην Β.Αμερική από 475€ μετ'επιστροφής

Η Β.Αμερική είναι ένας προορισμός που ικανοποιεί τις προτιμήσεις κάθε είδους τουρίστα.

 

Χαθείτε στην  Νέα Υόρκη, την "πόλη με τα χίλια πρόσωπα" που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή!  Ο κορυφαίος προορισμός για τους ταξιδιώτες παγκοσμίως, η σύγχρονη πόλη του φωτός, της μουσικής και της διασκέδασης.

 

Ξεναγηθείτε στην Ουάσιγκτον, το πιο αντιπροσωπευτικό κέντρο της Ιστορίας των Παραδόσεων και του Γοήτρου του Αμερικάνικου Λαού.Μία πόλη άκρως αριστοκρατική με δεντροφυτεμένες λεωφόρους, μεγάλα πάρκα και επιβλητικά κτίρια. 

 

Εξερευνήστε το Τορόντο, την οικονομική πρωτεύουσα του Καναδά, η οποία αποτελεί ένα από τα πλέον «πολυπολιτισμικά» αστικά κέντρα του κόσμου.

 

Ταξιδέψτε στο Μόντρεαλ, μια καταπληκτική πόλη, την οποία οι ντόπιοι την αποκαλούνε  "Joie de vivre"(χαρά της ζωής) και αυτό εκφράζουν.. Είναι ένα μίγμα Βορειοαμερικανικού δυναμισμού και εκλεπτυσμού του παλαιού κόσμου. Απολαύστε την ζωή της πόλης που συνεχίζει καθημερινά την ροή της. Το κοσμοπολίτικο Μόντρεαλ, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά μετά το Τορόντο, η μεγαλύτερη «γαλλόφωνη » πόλη του κόσμου μετά το Παρίσι, είναι σίγουρα ένας must προορισμός.

 

Η νέα προσφορά της Swiss μέσα από το travelplanet24.com σάς ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη από 475€ μετ' επιστροφής !

 

Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 14.05.2013
Πτήσεις από 01.10.2013 μέχρι 13.12.2013Πίσω στις Ανακοινώσεις