Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με Aegean προς Τελ Αβίβ με 15% έκπτωση

 

Το Τελ-Αβίβ, ο ανερχόμενος προορισμός της Μεσογείου, τραβάει τα βλέμματα μας στο Νότο!

 

Μια πόλη γεμάτη εναλλαγές, το Τελ Αβίβ, άλλοτε θυμίζει κάποια εξωτική χώρα της Μέσης Ανατολής και άλλοτε πάλι το Σόχο του Μανχάταν. Φέτος γιορτάζει τα εκατό του χρόνια και υποδέχεται τον ταξιδιώτη με μια αίσθηση οικεία και χαλαρωτική.

 

Μια νεανική, σύγχρονη μητρόπολη με πολυπολιτισμικό πληθυσμό, το Τελ Αβίβ χρονολογείται μόλις από το 1909. Κλαμπ, μπαρ, μια ακμάζουσα καλλιτεχνική κοινότητα και παραλίες προσελκύουν καλλιτέχνες, μουσικούς και νέους επαγγελματίες στην πιο κοσμική σκηνή του Τελ Αβίβ. Η αρχιτεκτονική μπάουχαους, η οποία προστατεύεται από την UNESCO, χάρισε στην πόλη την ονομασία «Η λευκή πόλη». Περπατήστε, οδηγήστε ή πάρτε ταξί για να επισκεφθείτε τα πολιτιστικά εκθεσιακά περίπτερα του μουσείου Haaretz, το ιστορικό μουσείο Independence Hall, την πολύβουη αγορά Carmel και την εξέδρα περιπάτου στην παλιά Γιάφα. Βoλτάρετε στον κήπο της Ανεξαρτησίας, πίσω από την παραλία του Χίλτον με τα περιπατητικά μονοπάτια να ακολουθούν τους μαιάνδρους του εδάφους και τις παιδικές χαρές να αποτελούν οάσεις χαράς.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ με 15% έκπτωση για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

 

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

Κρατήσεις μέχρι 13.04.2013

Πτήσεις από 15.05.2013 μέχρι 30.06.2013

 

*Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Ηράκλειο προς Τελ Αβίβ, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 

**Η έκπτωση 15% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας και επίναυλου καυσίμων.Πίσω στις Ανακοινώσεις