Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Last minute προσφορά! Ταξιδέψτε σε 3 Ευρωπαικούς προορισμούς με την Aegean.

Ό,τι και να επιλέξετε, σίγουρα θα περάσετε αξέχαστα! Περπατήστε στο πάρκο Stadtpark Vienna, ένα από τα ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης, διασχίστε την  Charles Bridge, την αρχαιότερη γέφυρα της Τσεχίας και ταξιδέψτε στην Βουδαπέστη για να δοκιμάσετε κρασιά σε ένα κελάρι φτιαγμένο από πέτρα στο Buda Castle.

 

Η νέα προσφορά της Aegean μέσα από το travelplanet24.com σας ταξιδεύει σε Βιέννη, Βουδαπέστη και Πράγα με έκπτωση 15%!

 

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα προς Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

 

Κρατήσεις μέχρι 12.03.2013
Πτήσεις από 01.04.2013 μέχρι 30.06.2013

 

* Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα & από/προς Αθήνα προς Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μιλάνο, Ρώμη Και Κωνσταντινούπολη για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

** Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 12/03/2013 για πτήσεις με την Aegean από 01/04/2013 έως και 30/06/2013. Η έκπτωση 15% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 15%.

*** Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

****Οι πτήσεις από/προς Βουδαπέστη ξεκινούν 15/03.Πίσω στις Ανακοινώσεις