Ανακοινώσεις για αεροπορικά

Ταξιδέψτε με Aegean στο Παρίσι και στην Λυών με 15% έκπτωση

H Γαλλία είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή.

Λίγο πολύ τα πάντα έχουν ειπωθεί για το Παρίσι Θεωρείται η πόλη του φωτός, τόσο γιατί υπήρξε το λίκνο του Διαφωτισμού, όσο και γιατί υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα που οι δρόμοι της φωτίστηκαν με γκάζι. 

 

Γιατί να πάτε :

 

-Για να επισκεφθώ πολύ ενδιαφέροντα μουσεία
-Για να ενημερωθώ για την καινούργια μόδα στις βιτρίνες των μαγαζιών και αν με παίρνει οικονομικά να αγοράσω και το κάτι τις μου
-Για να κάνω όμορφες βόλτες στους κήπους, στις πλατείες και στις γειτονιές του Παρισιού
-Για να πιω ένα ποτήρι κρασί στα παριζιάνικα Bistro
-Για να δοκιμάσω τη φημισμένη γαλλική κουζίνα.
-Για να κάνω βόλτα με bateau mouche στο Σηκουάνα. Άκρως τουριστικό μεν, αλλά πολύ όμορφο δε.

 

Η Λυών, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, φέρει 2.000 χρόνια ιστορίας χαραγμένα στους (πλακόστρωτους) δρόμους της.

 

Συναντήστε αυτή την ιστορία στο Vieux Lyon (μια από τις μεγαλύτερες αναγεννησιακές συνοικίες της Ευρώπης) και στα δυο ρωμαϊκά αμφιθέατρα της Λυών, όπου ακόμα και σήμερα φιλοξενούνται συναυλίες ροκ μουσικής. Δεν είναι περίεργο που η Λυών είναι δημοφιλής προορισμός για τους ταξιδιώτες, με το δυναμικό πανεπιστήμιο, τα πολυτελή καταστήματα, τα παλαιοπωλεία, τα ενδιαφέροντα θεατρικά και μουσικά φεστιβάλ και μια σειρά μουσείων που εξάπτουν το ενδιαφέρον, όπως το διεθνές μουσείο κουκλοθέατρου και το μουσείο μικρογραφιών και κινηματογραφικών σκηνών. (Όταν λέμε ότι εξάπτουν το ενδιαφέρον, το εννοούμε.)

 

Η νέα προσφορά τής Aegean μέσα από το travelplanet24.com σάς ταξιδεύει στο Παρίσι και στην Λυών με 15% έκπτωση

Αναζητήστε την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων και φύγαμε για ταξιδάκι!

 

 

Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 07/04/2013.

Πτήσεις  από 10/05/2013 έως και 30/06/2013.

 

*Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα προς Παρίσι και Λυών και από/προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο προς Παρίσι, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

**Η έκπτωση 15% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας και επίναυλου καυσίμων. 

***Οι πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη και Ρόδο προς Παρίσι ξεκινούν 24/05/2012. Οι πτήσεις Αθήνα- Λυών ξεκινούν 26/06/2012.Πίσω στις Ανακοινώσεις